+ Reply to Thread
Results 1 to 4 of 4

Thread: Lets play with our CV joints

2000 Silverado, got some minor movement in my half axles (between CV's and hubs). They slip in and out lengthways a little bit, does this mean they are on the way out? Or is that just normal? I've been hearing that they should have no play at all, but mine seem to. I don't get any clicking or popping from them so I think they're okay at least for now.

Could you guys give your shafts a good yank for me and let me know how it goes?

HA thats so wrong!

I was starting to wonder about this post....if humans had CV joints, I was entirely misinformed! lol

Chris
    2009 Silverado, HPTuners, all stock.

Minulý týden jsem se zabýval zařizováním nového bytu a hledal způsoby, jak se trochu odreagovat po náročném dni. Narazil jsem na roll dorado a jejich nabídka bonusů pro hráče z České republiky mě opravdu zaujala. Po několika menších prohrách u automatu Sizzling Hot jsem konečně trefil velký výherní spin, což bylo napínavé a vzrušující. Večer se tak stal mnohem zábavnějším a relaxačním, a rozhodně stojí za vyzkoušení, pokud chcete trochu štěstí a zábavy.

Cześć, po pracy szukałem czegoś, co pozwoli mi się zrelaksować, i trafiłem na rodeoslot . Zainteresowały mnie bonusy dostępne dla graczy z Polski, więc spróbowałem gry Book of Dead. Po kilku nieudanych rundach udało mi się wygrać całkiem niezłą sumę. Strona jest przejrzysta, szybka i naprawdę przyjemna – polecam każdemu, kto lubi emocje i polskie bonusy.

+ Reply to Thread