Search:

Type: Posts; User: ecld_07

Search: Search took 0.18 seconds.

  1. Replies
    41
    Views
    3,037

    Got creative with a vette filter setup. Works...

    Got creative with a vette filter setup. Works like a charm now haha
  2. Replies
    41
    Views
    3,037

    That's all I can find as well

    That's all I can find as well
  3. Replies
    41
    Views
    3,037

    I can't find anyone who has changed this...does...

    I can't find anyone who has changed this...does anyone know the part number or where I can get one
  4. Replies
    41
    Views
    3,037

    So I got pissed and disassembled the whole pump...

    So I got pissed and disassembled the whole pump assembley. Found it..... I did not know they have a internal filter... And here is what I found......
  5. Replies
    41
    Views
    3,037

    Bout to burn it down haha. Still baffling to...

    Bout to burn it down haha. Still baffling to have the oem become weak overnight and a weak new pump. Stranger things have happened tho
  6. Replies
    41
    Views
    3,037

    Fml. Never mind. Battery was dead in tester. New...

    Fml. Never mind. Battery was dead in tester. New battery's and holds 13.2 constant
  7. Replies
    41
    Views
    3,037

    And prime is consistant At 2.75. Tried a few...

    And prime is consistant At 2.75. Tried a few diff places to ground. All of which was sanded and nice and clean.
  8. Replies
    41
    Views
    3,037

    Update. Testing the voltage at idle it's jumping...

    Update. Testing the voltage at idle it's jumping from 2-18 and everywhere in between..
  9. Replies
    41
    Views
    3,037

    Checked the sock filter. Looked new. But swapped...

    Checked the sock filter. Looked new. But swapped another in. So rules that out. Will check the voltage to see what is comes out. Just baffling why literally drive it home one night it's fine. Next...
  10. Replies
    41
    Views
    3,037

    What's the voltage supposed to be at the pump? ...

    What's the voltage supposed to be at the pump? There are two grounds, one on the back of the block also a direct ground that grounds to the frame next to the bed mount...And am mistaken or is there...
  11. Replies
    41
    Views
    3,037

    Double checked all that

    Double checked all that
  12. Replies
    41
    Views
    3,037

    As stated...It did it with an oem pump and a new...

    As stated...It did it with an oem pump and a new walbro 255..
  13. Replies
    41
    Views
    3,037

    Only at wot or close to it. Other wise completely...

    Only at wot or close to it. Other wise completely normal. Swapped relay around with another truck. Connections are clean and good.
  14. Replies
    41
    Views
    3,037

    Losing fuel pressure

    Wanted to run this by you guys and get some ideas. This is a 2004 ext cab with 6.0, cam, headers, and so on. Was runing a bone stock fuel system for the last year with this setup. Literally...
Results 1 to 14 of 14