Search:

Type: Posts; User: dimebagged

Page 1 of 4 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    6
    Views
    1,187

    Thanks for all the replys and help. This whole...

    Thanks for all the replys and help. This whole time it's just a bad ground on the alt bracket. All good now! I should've know since its all painted. Lol
  2. Replies
    6
    Views
    1,187

    Charging problem in obs

    Ever since the swap I've had no charge. Votl gauge will not ever rise to 14v. New batt and new wires. I've tried a new alt and same issue. Checked voltage at alt post and same as battery. Autozone...
  3. Lokar universal worked for me

    Lokar universal worked for me
  4. Thread: 95 4l60e

    by dimebagged
    Replies
    7
    Views
    1,305

    Ill be trimming mine in the center just haven't...

    Ill be trimming mine in the center just haven't yet. Seems like it will bolt right back up.
  5. Replies
    14
    Views
    2,544

    Yep the ground wire had broke inside the coil...

    Yep the ground wire had broke inside the coil plug. Removed, soldiered and problem fixed. Fired up and burned all the extra fuel out and runs great! Plenty of power now and sounds freckin in badass!...
  6. Replies
    14
    Views
    2,544

    Well I'm only running on 4cyl! Lol. Something...

    Well I'm only running on 4cyl! Lol. Something wrong with the wire harness not getting ground to the left bank of coils. I don't know how in the hell I didn't notice this sooner.
  7. Replies
    14
    Views
    2,544

    Yes a small one at the header outlet. I need a...

    Yes a small one at the header outlet. I need a female adapter.
    Thanks for all the ideas/ help!! Great site for these problems!
  8. Replies
    14
    Views
    2,544

    I have a aftermarket external pump going to the...

    I have a aftermarket external pump going to the corvette filter. Slow94 I think that may be the rich problem.
    Yes at LG it was $375, I could go back for the rest of tune but I don't have a trailor....
  9. Replies
    14
    Views
    2,544

    Yes I noticed some dark oily/fuel from the left...

    Yes I noticed some dark oily/fuel from the left header. Just pulled plugs and they don't look new, which they are. Left side looks worse than right too. I not a mechanic, but a good parts...
  10. Replies
    14
    Views
    2,544

    My Mcheck engine light is off and on. I used a...

    My Mcheck engine light is off and on. I used a code reader and only got code for gas tank something cuz of my fuel cell. Never did that before swap. Engine and PCM from same truck, PSI standalone...
  11. Replies
    14
    Views
    2,544

    No power after swap! Horsepower that is.

    Guys I'm so frustrated with how this whole swap has gone, I literally hate this truck! Here's the details tell me what you think. Ideas on what to do. Thx
    4.8l with ls1 intake, 212/218 cam, long...
  12. Replies
    10
    Views
    2,094

    Would this be the same on a 95? I get no...

    Would this be the same on a 95? I get no movement from the under hood white wire, but i did get some from the white wire behind the glovebox.
  13. Replies
    228
    Views
    100,778

    Do not get the hotrod oil pan, which is the h3...

    Do not get the hotrod oil pan, which is the h3 pan. It still hangs below the frame. Stick with the "ls1 pan and be done worrying. I'm in this same boat.
  14. Replies
    29
    Views
    9,242

    I found the 1 wire sender at napa #ts4019. And...

    I found the 1 wire sender at napa #ts4019. And with that I was able to find the 1 green wire connector. I had cut it off and set it aside.smh. Thx guys
  15. Replies
    29
    Views
    9,242

    Yes I need to install the factory sender for the...

    Yes I need to install the factory sender for the gauge in the pass side head. I got the metric to 3/8 adapter. I just can't seen to find a sender or connector. This Should be at autozone or...
  16. Replies
    29
    Views
    9,242

    Yes I had it wired just like that. I have a extra...

    Yes I had it wired just like that. I have a extra wire in my psi harness that is for the 3wire sensor. Maybe I should've ram my own wire from plug to green guage wire.

    Anyway I found in pics of my...
  17. Replies
    29
    Views
    9,242

    Ok guys after doing the 3 wire camaro sensor and...

    Ok guys after doing the 3 wire camaro sensor and pigtail, my guage still don't work.
    I now have the adapter and got a new 95 sender but it is two wire. Is this correct? I know just one green wire...
  18. Replies
    61
    Views
    22,355

    Sounds good man. I knew I should've got the...

    Sounds good man. I knew I should've got the thumper cam.
  19. Replies
    5
    Views
    2,017

    Thanks man! Just remember to run a ls1 oil pan...

    Thanks man! Just remember to run a ls1 oil pan for laying frame. I ran the hotrod pan, per advise on here and it's too low.
  20. Replies
    6
    Views
    2,131

    I just put it in place of the old PCM behind the...

    I just put it in place of the old PCM behind the glovebox. Just remove the old PCM bracket. 95-96 dash.
  21. Replies
    31
    Views
    6,680

    before wiring...

    before wiring
    http://i6.photobucket.com/albums/y231/dimebagged/IMG_2019_zps9bd8a38f.jpg
    homemade CAI
    http://i6.photobucket.com/albums/y231/dimebagged/IMG_2472_zps8e90decd.jpg...
  22. Replies
    31
    Views
    6,680

    Thanks man i hit a milestone today and drove it,...

    Thanks man i hit a milestone today and drove it, well out the garage and back in. The headers fit great even with a 3in bodydrop, its just getting them in thats hard.If your cabs off do it then and...
  23. Replies
    228
    Views
    100,778

    Good info man! I like when people really explain...

    Good info man! I like when people really explain the details, it will help the next guy.
    Are u reusing the 4pin connector aswell? As of now I'm not sure what it really does.
  24. Replies
    228
    Views
    100,778

    I'm not sure what pin it is as I used a PSI...

    I'm not sure what pin it is as I used a PSI harness and it had a wire labeled PNP.
  25. Replies
    5
    Views
    2,017

    Ok I solved all this. For the PNP switch I ran B...

    Ok I solved all this. For the PNP switch I ran B pin to new PCM, wire A isn't there form factory.
    As far as the TCC wire I'm just an idiot. The purple wire won't get power unless the ING is on....
Results 1 to 25 of 94
Page 1 of 4 1 2 3 4