Search:

Type: Posts; User: Bear

Page 1 of 5 1 2 3 4

Search: Search took 0.05 seconds.

  1. Replies
    2
    Views
    1,516

    So how is this fixed? I am having the same issue,...

    So how is this fixed? I am having the same issue, truck is running fine but when you start driving it will not shift. Forward, reverse.... great. It will burn the tires off but will not shift. If it...
  2. Replies
    9
    Views
    1,701

    I bought a cheap one from Rock Auto for a 96...

    I bought a cheap one from Rock Auto for a 96 Vortec for $20.00. It left me on the side of the interstate and I had only put 1200 miles on it. Ended up buying a higher quality pump with a lifetime...
  3. Replies
    9
    Views
    2,351

    Same here, happy to help with any questions you...

    Same here, happy to help with any questions you have. I am in my wiring all the time adding extras so I am still pretty familiar with everything. I finally fixed all the little things this weekend...
  4. Replies
    9
    Views
    2,351

    I used an 05 engine and harness with an 03...

    I used an 05 engine and harness with an 03 transmission
  5. Replies
    9
    Views
    2,351

    Can be intimidating when first inquiring about...

    Can be intimidating when first inquiring about it, but it turns out to be pretty easy once you commit. I have the same year and motor, had a blast doing the conversion.
  6. Replies
    14
    Views
    7,201

    Yes, it is behind the glove box. I pulled the...

    Yes, it is behind the glove box. I pulled the pins, cut the wires and soldered them back to the pins, then reinstalled into the plug.
  7. Replies
    14
    Views
    7,201

    When I tested continuity I used this wire for my...

    When I tested continuity I used this wire for my tach. I cannot speak for the 95. Sorry for the cheesy editing.
    ...
  8. Replies
    14
    Views
    7,201

    Found the diagram ...

    Found the diagram

    http://i1049.photobucket.com/albums/s382/Tirebite/imagejpg1_zps86b3f48f.jpg
  9. Replies
    14
    Views
    7,201

    When I did my 94 swap, I removed every wire from...

    When I did my 94 swap, I removed every wire from under the hood because I was told nothing would be needed. It has been a year since I completed the swap and I have to fix dumb little things because...
  10. Replies
    7
    Views
    1,437

    Got it! I spent the extra money and bought a...

    Got it! I spent the extra money and bought a quality Airtex pump with a lifetime warranty. Took the bed off and dropped her in and presto! She's burning rubber again. I am still going to exchange the...
  11. Replies
    7
    Views
    1,437

    Bought a fuel pressure tester from harbor freight...

    Bought a fuel pressure tester from harbor freight and hooked it up to the rail. Only got 5 psi when turning over the engine. Before I replace the pump, is there any safety feature that would disable...
  12. Replies
    4
    Views
    1,511

    I did use the stock unit but I replaced the...

    I did use the stock unit but I replaced the actual pump with a 96 and newer for the high fuel pressure. I feel that it's the pump but I could be wrong. I am trying to located a pressure test kit so I...
  13. Replies
    7
    Views
    1,437

    The battery ended up not being the issue. I have...

    The battery ended up not being the issue. I have rechecked the grounds. The computer is not putting out an codes which is inconvenient. I am going to see if I can find a pressure test to hook up to...
  14. Replies
    7
    Views
    1,437

    Need help troubleshooting.

    My truck died on the way to the lake. When I was going down the on ramp to merge onto the interstate, the engine fell on it face and would not accelerate. It made a weird thump sound when I tried to...
  15. Replies
    4
    Views
    1,511

    I had a digital battery charger hooked up to...

    I had a digital battery charger hooked up to recharge the battery after draining it from trying to get it to start. The battery has 13.8 volt in it but the charger says it has an internal short in...
  16. Replies
    4
    Views
    1,511

    Truck died and now won't start

    My truck died on the way to the lake. When I was going down the on ramp to merge onto the interstate, the engine fell on it face and would not accelerate. It made a weird thump sound when I tried to...
  17. Replies
    3
    Views
    892

    Did you get it to work? You never sent me back a...

    Did you get it to work? You never sent me back a text to let me know. If so, how's it running?
  18. Replies
    72
    Views
    11,577

    Thanks Art, haven't heard from you in a long...

    Thanks Art, haven't heard from you in a long time, I was wondering if you were still even on here. I got everything working except the temp gauge, it reads about 300 degrees. I was going to pick up a...
  19. Replies
    16
    Views
    10,108

    ^Put an LS in anything, my neighbor has been...

    ^Put an LS in anything, my neighbor has been watching my conversion and has decided to do his Ford Bronco with a 5.3. Go for it, you will definetly be happy with the end result.
  20. Replies
    72
    Views
    11,577

    That resistor did the trick. My tach works great...

    That resistor did the trick. My tach works great now, now all I have to do is fix the temp sender so my guage will read correctly.
  21. Replies
    72
    Views
    11,577

    I am using the factory 05' 2 wire sender for the...

    I am using the factory 05' 2 wire sender for the PCM and the factory 94' 2 wire for the instrument cluster. I am going to pick up the resistor at radioshack in the morning and will post the results.
  22. Replies
    72
    Views
    11,577

    We'll I got about 4 miles on her and no codes,...

    We'll I got about 4 miles on her and no codes, everything seems to be running good. I got a scare from it when I looked down at my temperature gauge and saw it said 280! I checked the coolant with a...
  23. Replies
    72
    Views
    11,577

    Alright, the gauge is reading really high but my...

    Alright, the gauge is reading really high but my meter says it putting out 13.85, so I guess I am good. Got the loom finished and under the hood cleaned up. DIY cold air intake came out great and...
  24. Replies
    72
    Views
    11,577

    I was not saying change anything about the...

    I was not saying change anything about the computer, I was refering to the signal generated by the computer may need to be made stronger. I believe I have found the fix.
    ...
  25. Replies
    72
    Views
    11,577

    Got the computer back and she runs great!!! I...

    Got the computer back and she runs great!!! I got a few questions though about it. What is the voltage output for a 2005'ish 5.3 setup. The guage in the cab is reading high, very high. Also, I have...
Results 1 to 25 of 120
Page 1 of 5 1 2 3 4