+ Post New Thread
Page 11 of 41 FirstFirst ... 9 10 11 12 13 21 ... LastLast
Threads 201 to 220 of 817

Forum: Diagnostics & Troubleshooting

Powertrain | Performance | Electrical |

  1. 4.8 help

    I just got a 03 Silverado with the 4.8 in it a and it is just going to be my daily driver for now but the mpg is horrible only 13 in the city and 15...

    Started by sweet85chevy‎, 01-20-2013 12:35 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 22
    • Views: 2,712
    02-03-2013, 01:35 PM Go to last post
  2. Question Intermittant no-start

    Finished my 5.3 swap and finally got onthe road. Started the engine many times,always ran smooth with my nelson harness and performance tune.Seemed...

    Started by exboatracer‎, 01-30-2013 01:55 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 13
    • Views: 1,247
    02-01-2013, 06:41 PM Go to last post
  3. Starting Issue with electrical harness.

    I am having trouble getting my truck to start recently. After replacing my steering wheel control harness I seem to have a bad connection with the...

    Started by BigMac‎, 02-01-2013 12:48 AM
    • Replies: 0
    • Views: 480
    02-01-2013, 12:48 AM Go to last post
  4. Desperately need help with 05 silverado! Please

    Hello everyone. I have a 2005 chev crew cab, 4x4. 5.3L. It has roughly 190kms on it. My truck has not run in 2 months. No one can figure out what is...

    Started by nuke1‎, 01-26-2013 04:40 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,802
    01-29-2013, 03:29 PM Go to last post
  5. knock sensors low input voltage

    Both my knock sensors are throwing "low input voltage" cel codes. Time to replace? Or shud i be checking the wiring for a problem? This is a new...

    Started by demonheavymetal‎, 01-13-2013 03:23 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 1,789
    01-23-2013, 10:21 PM Go to last post
  6. After the swap...

    I just finished a 5.3 - 4L60E conversion into a 1996 Sierra. I need a little info on a couple of things. These are mostly "is this normal"...

    Started by lost06‎, 01-22-2013 12:54 PM
    • Replies: 7
    • Views: 900
    01-23-2013, 12:51 PM Go to last post
  7. Question Losing fuel pressure

    Wanted to run this by you guys and get some ideas. This is a 2004 ext cab with 6.0, cam, headers, and so on. Was runing a bone stock fuel system...

    Started by ecld_07‎, 01-15-2013 07:28 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Replies: 41
    • Views: 2,966
    01-18-2013, 02:24 PM Go to last post
  8. Bunch of Codes..

    Well, once again I got the same problem as before.. truck runs real rich and starts kind of loping at idle with the rpms raising and dropping, but...

    Started by 04SilverBullet‎, 01-14-2013 08:22 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,404
    01-15-2013, 10:18 PM Go to last post
  9. Reduced engine power message

    Well i got in my truck to run to the grocery store and a message come up and said reduced engine power. What does this mean? Also i am having to try...

    Started by Rancherkid33‎, 01-26-2012 08:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Replies: 25
    • Views: 7,575
    01-14-2013, 08:01 PM Go to last post
  10. dumb ? , but i have to ask...

    i am having a problem. I cant get my truck to start after swapping an L33 into a 96 Sierra. I am wondering if not having my O2 sensors installed...

    Started by lost06‎, 12-12-2012 05:04 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 16
    • Views: 1,654
    01-13-2013, 06:14 PM Go to last post
  11. I Need Some Help Please!!! 5.3 silverado

    My Battery died this morning charged it and turned it on, the idle sounded weird. And the rpms were very very low.. The were moving around, between...

    Started by Abraham.Garza‎, 12-10-2012 09:39 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 15
    • Views: 1,670
    01-10-2013, 03:11 PM Go to last post
  12. 2004 yukon awd- 5.3 i have no oil pressure- new comer to this! need help!

    first off, i just would like to say, i so wish i would of seen this site a few moths ago, its an amazing place to me as i a am a gm lover, always...

    Started by johngypsy‎, 01-06-2013 11:24 PM
    low, oil. pressure. 5.3, pump
    • Replies: 8
    • Views: 1,563
    01-10-2013, 12:08 PM Go to last post
  13. 4l60e problems

    Okay, little back ground. Christmas day, drove the truck fine, shifted great no signs of slippage., Went to go back in a parking spot no reverse,...

    Started by Amslb‎, 12-28-2012 08:24 AM
    • Replies: 8
    • Views: 1,131
    01-03-2013, 09:52 AM Go to last post
  14. Too rich?

    Ok so my 5.3 swap into my 94 silvy is great except for this... i took it for a decent drive in the mountains today and it seems like it is running...

    Started by Clayman‎, 12-23-2012 10:40 PM
    • Replies: 9
    • Views: 949
    12-26-2012, 07:13 PM Go to last post
  15. 4l80 swap, no crank..

    Ok, swapped in the 80 and with it still on jack stands I tried to start it with no avail. It will not crank at all and yes, I checked all fuses,...

    Started by jschrock‎, 12-09-2012 02:58 AM
    • Replies: 9
    • Views: 1,313
    12-23-2012, 09:48 PM Go to last post
  16. Oil Pressure Sender?

    Was driving, looked down and saw the oil pressure was reading almost 80psi, while normally hot shows right around 40psi. First thing I thought of,...

    Started by Paulster2‎, 12-17-2012 04:51 PM
    • Replies: 5
    • Views: 1,149
    12-20-2012, 06:38 PM Go to last post
  17. Need help troubleshooting an '06 sierra for 1st startup

    Building an '06 sierra 2500, its a junkyard refugee(I work at a salvage yard).The body, ecm, bcm, speedo, column, and dash harness are off the '06...

    Started by eberhama‎, 07-16-2012 04:48 PM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 12
    • Views: 1,790
    12-12-2012, 07:09 PM Go to last post
  18. Still having problems with codes 171 and 174!

    Truck still shows right and left banks are lean. Truck will sometimes (normally cold) idle between 1000-1400. Other times (normally warm) it will...

    Started by woodsboy00‎, 11-28-2012 08:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Replies: 10
    • Views: 1,764
    12-08-2012, 08:57 AM Go to last post
  19. help help help blinking check engine light

    hey guys i need some help im going crazy chasing this problem in my truck.its a 01 suburban 1500 has the 5.3 4x4 lt model.ive been getting this check...

    Started by vj72ct‎, 12-06-2012 10:41 PM
    • Replies: 8
    • Views: 1,082
    12-08-2012, 01:53 AM Go to last post
  20. Fall dead

    Well not sure how to explain under hard acceleration truck losses all power let off gas pedal comes right back sorry guy not sure how to say it it's...

    Started by Jimmy10415368‎, 12-07-2012 11:30 PM
    • Replies: 0
    • Views: 688
    12-07-2012, 11:30 PM Go to last post

+ Post New Thread

Thread Display Options

Use this control to limit the display of threads to those newer than the specified time frame.

Allows you to choose the data by which the thread list will be sorted.

Order threads in...

Note: when sorting by date, 'descending order' will show the newest results first.

Icon Legend

Contains unread posts
Contains unread posts
Contains no unread posts
Contains no unread posts
Closed Thread
Thread is closed
Thread Contains a Message Written By You
You have posted in this thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts