+ Reply to Thread
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 47

Thread: Truck isnt getting spark anymore. im at the end of my rope lol

  1. #21
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    THE MEAN STREETS OF OKLAHOMA
    Posts
    11,284
    Quote Originally Posted by banker099 View Post
    Been a while since i have done this, but try grounding the black wire on the large plug that goes into the main plug on the coil packs, then check for spark.
    will do man thanks. what would cause this issue?
    THEY CALL ME G.

    AZRAEL
    01 GMC REG CAB BUILDING
    06 SILVERADO SS 80E 3200 YANK LS3 TOP, DD
    2013 POLARIS RANGER CREW LE EPS

    The difference between winning and losing, is having a 2nd stage.
    Quote Originally Posted by A PATRIOT View Post
    "MOLON LABE"

  2. #22
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    wichita falls, tx
    Posts
    3,140
    Bad ground or possibly another sensor keeping the plug from getting the ground signal...cam sensor, map sensor, etc may have a broken or shorted out wire in the harness
    ↓↓↓click pic to go to garage↓↓↓

    408, WCCHL92s, nelson tune,4L80e 3600 Circle D,
    Intro Radicalli's

  3. #23
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    THE MEAN STREETS OF OKLAHOMA
    Posts
    11,284
    Didn't work lol, tomorrow im gonna go over the harness.
    THEY CALL ME G.

    AZRAEL
    01 GMC REG CAB BUILDING
    06 SILVERADO SS 80E 3200 YANK LS3 TOP, DD
    2013 POLARIS RANGER CREW LE EPS

    The difference between winning and losing, is having a 2nd stage.
    Quote Originally Posted by A PATRIOT View Post
    "MOLON LABE"

  4. #24
    Join Date
    Apr 2013
    Location
    Houston
    Posts
    102
    Have you tried a new pn switch? Or moving the selector inside the switch and having some one try to start it? Any possible way it could've done something to VSS when drive shaft came out?

  5. #25
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    THE MEAN STREETS OF OKLAHOMA
    Posts
    11,284
    Yes ive changed it out, as far as I know the vss wont stop it from starting, but no it looks fine
    THEY CALL ME G.

    AZRAEL
    01 GMC REG CAB BUILDING
    06 SILVERADO SS 80E 3200 YANK LS3 TOP, DD
    2013 POLARIS RANGER CREW LE EPS

    The difference between winning and losing, is having a 2nd stage.
    Quote Originally Posted by A PATRIOT View Post
    "MOLON LABE"

  6. #26
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Honeywood, Ontario
    Posts
    7,112
    If it cranks the PRNDL is fine. My bet is a broken wire in the harness somewhere.
    2006 Silverado
    Little Black Bitch

  7. #27
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Pittsburgh, PA
    Posts
    6,868
    Light it on fire

  8. #28
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    THE MEAN STREETS OF OKLAHOMA
    Posts
    11,284
    Quote Originally Posted by George C View Post
    Light it on fire
    that aint no shit im almost to that point, so even though it is tuned, and I switched out PCMs to make sure I didn't fry one, is it possible that the vehicle theft system in the BCM is causing this, there is no security light on, im just asking should I do a security relearn even though vats is off
    THEY CALL ME G.

    AZRAEL
    01 GMC REG CAB BUILDING
    06 SILVERADO SS 80E 3200 YANK LS3 TOP, DD
    2013 POLARIS RANGER CREW LE EPS

    The difference between winning and losing, is having a 2nd stage.
    Quote Originally Posted by A PATRIOT View Post
    "MOLON LABE"

  9. #29
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Rogers, Ar
    Posts
    51
    You need to see if the computer is reading rpms, do the injectors pulse? That will give you a starting point. If the security light goes out with ignition on its fine.

  10. #30
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    Long Beach California
    Posts
    637
    i asked a question that was already anwered.. nevermind this post. lol
    Last edited by kewljay223; 01-29-2014 at 09:03 PM.
    Like Tumbler in "Gone in 60" I'll drive anything with wheels or without

    My 95 ECSB LQ9 build thread - http://www.ls1truck.com/forums/lsx-t...to-95-obs.html
    CALI LEGAL ENGINE SWAP!
    Stock 03 LQ9, DBW, 95' 4l80e w/ Transgo shift kit, 2010 50# GM injectors, 2800 Circle D stall, Spectre CAI, Upgraded trans cooler, Home-made E-fans/shroud, Dual EP-381 fuel pumps w/Home-made hotwire kit
    NEXT ON LIST: Dual Battery setup, CAM/Valvetrain upgrade, Build my own rear mount turbo, TRU-TRAC, HIT THE STRIP!!!

+ Reply to Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts